ANGOL ÉS NÉMET BESZÉLGETŐS DÉLUTÁNOK

A délutánok célja, hogy egy tea mellett, spontán beszélgetés közben minél élőbbé váljon a már meglévő nyelvtudás – általában a beszélgetés megy mindenkinek a legnehezebben, pedig már sokat tanult, és sokat ért a leírt szövegekből. Ezeken a találkozásokon egymást segítve gyakorlunk, és persze tanulunk egymástól.
További részletek: Általában egy-egy témából kiindulva és innen tetszőleges irányba elkanyarodva beszélgetünk. Mivel fontos, hogy kis csoportban (2-3-4 fő), hasonló tudásszintűek találkozzanak, az egyes alkalmakra előzetes bejelentkezés szükséges, az aktuális időpont előtti szerda estig. Nincs állandó csoport, arra az alkalomra jöttök, amikor kedvetek és időtök van, és persze bárki csatlakozhat.
Mindegy, hogy mennyire tudtok németül vagy angolul, érdeklődhettek az alábbi elérhetőségeken, ezzel is alakulnak a tervezett csoportszintek. Ha nincs külön megjelölve tudásszint, akkor középfok környékén beszélgetünk – de ha még csak hallgatni, figyelni jönnétek, az sem gond.
A beszélgetések általában hétvégén, a 13. kerületben, a Gyöngyösi utcai metróhoz közel lesznek.
Kérlek lehetőségeitek szerint támogassátok ezt a programot és ezzel a JÓAKARAT KÖZ-PONT munkáját.

Ha szeretnétek részt venni, keressetek meg az schwzsu@joakaratavilagban.hu címen vagy a 70/316-49-13-as számon. Várlak Benneteket!

Hozzászólások (0)
Ön is mondana valamit?

Keresés

Facebook